Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"La col·laboració dels sectors públic i privat permet adoptar mesures que vetllin alhora per la salut i per l'economia"

12/11/2020

La campanya PIMEC Covid Free realitza 256 proves d'antígens a treballadors dels polígons de les Franqueses i rodalies

Les carpes instal·lades a Can Ribas realitzen avui fins a 256 proves d'antígens a treballadors de les Franqueses i rodalies. La campanya PIMEC Covid Free, sota supervisió de l'epidemiòleg Oriol Mitjà, està portant aquest tipus de tests ràpids arreu de Catalunya.

Les Franqueses han estat la segona parada de la campanya i la que, de moment, està realitzant més proves d'antígens, arribant al topall de tests possibles durant una jornada. L'acció ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses amb PIMEC, AEP i Mutuacat. Tal i com ha destacat l'alcalde, Francesc Colomé, "la col·laboració dels sectors públics i privat permet adoptar mesures que vetllin alhora per la salut i per l'economia". L'alcalde també ha aprofitat la presència de les associacions empresarials de la comarca i del municipi per anunciar que l'Ajuntament vol seguir col·laborant amb les empreses per combatre la Covid i en altres àmbits. De fet, el pressupost 2021 de les Franqueses ha reservat dues partides específiques pels polígons industrials, una per instal·lar-hi càmeres de videovigilància i una altra per neteja. En el mateix sentit, Antoni Cañete, secretari general de PIMEC, ha destacat la predisposició de les Franqueses per treballar conjuntament amb les empreses i ha recordat que les proves "donen seguretat als treballadors i a les empreses" i que aquest només és el principi d'una campanya que, a més a més, de fer jornades massives de proves als polígons, també acostarà els tests d'antígens a totes les empreses que ho demanin amb una unitat mòbil.

Francesc Colomé ha estat acompanya per les regidores de Dinamització Econòmica, Mercats, Comerç i Activitats, Sònia Tena, i de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí. Per part de la patronal a més a més d'Antoni Cañete, hi eren el director executiu de PIMEC, David Jiménez, el president de l’entitat a la província de Barcelona, Víctor Campdelacreu, el delegat territorial al Vallès Oriental, Joan Carles Basi, i el membre de la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Oriental, Joan Enric Farrés. També hi han participat
el director general de Mutuacat, Sergi Macià, i el president de l’Associació d’Empresaris dels polígons de les Franqueses (AEP), Jordi Deumal.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica, Sanitat i Salut Pública
Test antígens Can Ribas 1
Test antígens Can Ribas 6
Test antígens Can Ribas 7
Test antígens Can Ribas 5
Test antígens Can Ribas 2
Test antígens Can Ribas 3
Test antígens Can Ribas 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)