Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Institut el Til·ler utilitzarà Can Prat per a les sessions d'educació física

11/11/2020

L'Ajuntament i el centre educatiu han arribat a un acord per garantir les mesures de seguretat sanitària mentre s'imparteix aquesta matèria

Durant els mesos d'estiu, l'Ajuntament va planificar la possible cessió d'espais municipals als centres escolar per complir ràtios i distància social a les escoles i instituts des de l'inici del curs. Fins ara, però, cap centre n'havia fet us. Des del 16 de novembre, però, l'Institut el Til·ler té disponible el pavelló de l'Espai Can Prat de dilluns a divendres entre les 9 i les 13 h.

El Patronat Municipal d'Esports ha cedit aquest espai i els serveis complementaris, com un magatzem i els vestuaris, per a què l'alumnat del Til·ler realitzi les sessions d'educació física amb les màximes garanties de seguretat sanitària. De moment, la mesura ve condicionada per les circumstàncies generades per la Covid-19, tanmateix, no es descarta que el pavelló de l'Espai Can Prat es converteixi en un espai complementari a l'institut si hi ha la necessitat i es poden combinar amb les activitats programades habitualment al pavelló.

Arxivat a: Educació, Esports
Pavelló de l'Espai Can Prat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)