Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament facilita un centenar de tanques als centres educatius per a l'organització d'entrades, sortides i files

05/11/2020

La mesura és una de les accions del Pla de Xoc per pal·liar els efectes de la Covid-19

Els centres educatius públics de les Franqueses disposen, des d'aquesta setmana, de tanques per ajudar en l'organització de les entrades, sortides i files per accedir a l'interior. En totsl s'han repartir un centenar que s'han distribuit, segons cada necessitat, a les Escoles Bressol Municipals, als Centres d'Educació Infantil i Primària, als instituts i als casals infantils. 

Els centres educatius van fer palesa la necessitat d'aquests elements durant les primeres setmanes de curs i des de l'Ajuntament s'ha gestionat l'adquisició i el repartiment dins les mesures contemplades pel Pla de Xoc per pal·liar els efectes de la Covid-19. L'objectiu immediat és facilitar la delimitació de les zones d'entrada i de sortida i l'organització de les files dels alumnes. Tanmateix, a llarg termini, aquestes tanques formaran part del material d'ús habitual a les escoles i als instituts. Per això, les tanques són de materials lleugers adequats a l'ús intensiu en un entorn amb infants i adolescents.

Arxivat a: Educació
Tanques 2
Tanques 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)