Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Empreses i Ajuntament faciliten tests ràpids d'antígens als polígons de les Franqueses

04/11/2020

La unitat mòbil per les proves se situarà el 12 de novembre, de 12 a 16 h, a Can Ribas

La col·laboració entre PIMEC, Mutuacat, l'Associació d'Empresaris i Propietaris de Polígons Industrials de les Franqueses (AEP) i l'Ajuntament acostarà una unitat mòbil fins a Can Ribas per fer tests ràpids d'antígens als treballadors de les empreses amb seu a les Franqueses. Serà el proper 12 de novembre, entre les 12 i les 16 h.

Aquests testos tindran bonificacions de PIMEC, de l'AEP i de l'Ajuntament que assumiran parts dels costos. L'Ajuntament s'ha adherit a la iniciativa adquirint una partida de tests per als treballadors públics.

Els tests d'antígens són proves ràpides amb resultats visuals, sense passar pel laboratori, que en un termini de 15 o 20 minuts detecten la presència de proteïnes virals (antígens), és a dir, detecten la presència del virus quan s’uneix a uns anticossos del SARS-CoV-2 fixats en una tira reactiva. La detecció es fa a través d'una mostra nasal. L'infectòleg Oriol Mitjà ha estat l'encarregat de supervisar aquest pla d'actuació sanitària.

Les sol·licituds dels treballadors dels polígons de les Franqueses s'han de tramitar a través de cada empresa. Des de PIMEC s'enviaran avisos de les hores de les proves per a cada treballador. Els testos estan bonificats per als treballadors de totes les empreses associades

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Tests Covid-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)