Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Què puc fer i què no a les Franqueses?

30/10/2020

No es pot sortir del municipi des de les 6 del matí del divendres fins a les 6 del matí del dilluns, i es manté el toc de queda entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

La Generalitat de Catalunya ha reforçat les mesures per contenir el brot epidèmic de la Covid-19 en una pròrroga i ampliació de la resolució que ha entrat en vigor aquest divendres i durarà 15 dies. La resolució SLT/2700/2020 imposa restriccions de mobilitat i d'activitats permeses, i determina un confinament perimetral de Catalunya, ampliat a un confinament per municipis els caps de setmana. Així doncs, des de les 6 del matí del divendres a les 6 del matí del dilluns, els ciutadans de les Franqueses no poden sortir del municipi, excepte per aquells desplaçaments degudament justificats. A més, es manté el toc de queda entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

Aquest cap de setmana però, es podrà sortir de les Franqueses per anar als cementiris situats dins la mateixa comarca. Els veïns i veïnes de les Franqueses també poden sortir del municipi quan realitzin activitats esportives individuals a l’aire lliure i només a municipis limítrofs.

Puc anar al parc?

Es permet l’ús dels parcs i jardins de titularitat pública i les àrees de jocs infantils de 8 a 20 h i es prohibeix l’ús dels següents espais:

  • Pista descoberta de la plaça Joan Sanpera
  • Pista descoberta de la Zona Esportiva de Llerona
  • Skatepark de Cal Gavatx
  • Skatepark de Bellavista, rere l’Escola Bellavista-Joan Camps
  • Circuit d’exercicis de rehabilitació destinats a la gent gran 

I al mercat?

Els mercats de les Franqueses segueixen actius i s’han reforçat les mesures de seguretat ja establertes fins ara amb limitacions d’aforament a les parades, circulació interior en sentit únic per evitar creuaments i una major presència d’agents cívics i controls que garanteixin el compliment de la normativa. Es faran valoracions setmanals per determinar la continuïtat dels mercats en funció de la situació sanitària del moment.

I als equipaments esportius?

Es prohibeix l’accés a les instal·lacions i als equipaments esportius municipals i se suspenen totes les competicions esportives previstes, inclòs el Gran Premi Internacional les Franqueses de ciclocròs d’aquest cap de setmana.

I a l’Escola Municipal de Música?

L’EMM de les Franqueses tanca les seves portes però ofereix el seu servei de manera online, a través de l’aula virtual, realitzant classes en línia, penjant partitures, compartint àudios...

I als casals infantils i serveis per a joves?

L’Espai Zero, els centres municipals de joves i els casals infantils suspenen el servei presencial però mantenen l’activitat en línia.

I al teatre?

Queden suspesos els espectacles del Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars fins al 27 de novembre. Des de l’organització, es trucarà a totes aquelles persones que han comprat entrades per retornar els diners.

I a la biblioteca?

L’accés a les dues biblioteques municipals queda limitat a la recollida i lliurament de documents reservats per al préstec.

I a les cafeteries de l’Espai Can Prat i del Centre Cultural de Corró d’Avall?

La cafeteria de l'Espai Can Prat i la del Centre Cultural de Corró d’Avall ofereixen només servei d’àpats per emportar.

I al Centre de Formació d’Adults?

Aquest centre segueix facilitant formació aplicant mesures de seguretat abans, durant i després del desenvolupament de l’activitat formativa.

Arxivat a: Esports
Covid-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)