Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa la futura Escola Municipal de Ciclisme

29/10/2020

Les instal·lacions s'estan construint en un solar del polígon del Pla de Llerona

El Patronat Municipal d'Esports, amb la col·laboració de la Unió Ciclista les Franqueses, està treballant per tenir l'Escola Municipal de Ciclisme a principis de 2021. Les instal·lacions estaran situades en un solar al polígon del Pla de Llerona entre els carrers d'Holanda, de Suècia i d'Alemanya. En aquest espai, d'uns 1.600 m2, s'hi està construint un "Pump Track", un circuit per a bicicletes amb salts i resalts que permet la pràctica de la BMX, i un minicircuit per a BTT.

La futura Escola Municipal de Ciclisme està pensada per a infants i joves d'entre 3 i 18 anys. Els tràmits administratius es realitzaren a l'oficina del Patronat Municipal d'Esports i la part esportiva anirà a càrrec de la Unió Ciclista les Franqueses, amb tècnics especialites en aquesta disciplina. En un futur està previst crear també la secció de bicicleta de carretera amb la construcció d'un circuit adient a aquesta modalitat.

De moment, però, s'han planificat diverses jornades de portes* obertes per a donar a conéixer el projecte i animar als amants de la bicicleta a apuntar-s'hi:ç

  • Dissabte 28 de novembre
  • Dissabte 5 de desembre
  • Dissabte 12 de desembre

De 10 a 12 h.

*La realització d'aquesta activitat està subjecta a la situació sanitària i a la normativa vigent.

La construcció del "Pump Track" i del mini circuit per a BTT només és la primera fase del projecte d'ús esportiu d'aquesta parcel·la. En un futur hi ha prevista la creació d'un circuit de terra i d'un altre de carretera, d'un circuit MTB-CX i una pista d'atletisme.

Arxivat a: Esports
Construcció del Pump Track a la futura Escola Municipal de Ciclisme 3
Construcció del Pump Track a la futura Escola Municipal de Ciclisme 2
Construcció del Pump Track a la futura Escola Municipal de Ciclisme 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)