Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tancament temporal del gual de Cal Forcaire

22/10/2020

Les darreres tempestes han acabat de malmetre l'estructura convertint-lo en un perill per als vehicles

L'Ajuntament de les Franqueses ha pres la decisió de tancar temporalment a la circulació de vehicles al gual de Cal Forcaire. Aquest tancament respon als problemes estructurals que arrossega el pas i que, després de les darreres pluges, l'han fet impracticable. El gual té greus deficiències que podrien posar en perill els vehicles que hi circulen, per tant, es tancarà de manera temporal.

La decisió coincideix amb la fase final de les obres que uneixen la Ronda amb el carrer de la Ribera del Congost a l'alçada de la plaça Francesc Macià, una infraestructura que està realitzant la Generalitat de Catalunya i que serà l'alternativa segura per creuar el riu i l'accés preferent pels camions i pels vehicles de gran tonatge que volen accedir al polígon del Congost, evitant, així, circular dins el nucli urbà de Corró d'Avall.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Prohibit
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)