Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local vetlla pel compliment de les noves mesures per frenar la Covid-19

22/10/2020

Durant l'última setmana s'han tramitat més de 70 sancions per no complir la normativa

Les noves mesures contra la Covid-19 suposen un compromís per part de la ciutadania durant els propers dies. La Policia Local ha reforçat els controls per assegurar el compliment de les mesures especials recollides en la resolució SLT/2546/2020 publicada pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT.  

Durant l’última setmana, els agents han tramitat més de 70 sancions per no complir amb la prohibició de trobades de més de 6 persones a la via pública i per no portar mascareta. La Policia Local també ha reforçat el control als establiments que per normativa no poden oferir els seus serveis a públic.  

Des de l’Ajuntament es treballa per la corresponsabilitat en l’adopció i el compliment de les mesures de seguretat i demanem la col·laboració activa de la ciutadania per evitar la propagació de la Covid-19. És en aquest sentit que en els últims mesos, la figura d'Inspecció de Via Pública i els agents cívics també reforcen la supervisió del compliment de les normes per evitar la propagació de la Covid-19.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
La Policia Local intensifica els controls
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)