Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament reforça les accions per evitar la contaminació limínica, sonora i ambiental

08/10/2020

Una empresa de Can Macià retira maquinària després d'una sonometria amb nivells per sobre dels permesos

Des de l'estiu, l'Ajuntament ha iniciat diverses accions per detectar i solucionar les molèsties generades des de diverses empreses dels polígons industrials. Per això, s'ha intensificat el control amb sonometries en diversos punts. En cas de detectar una superació dels límits permesos es notifica als causants per a què apliquin mesures correctores.

El darrer cas ha estat el d'una empresa situada a Can Macià que ha retirat una màquina que generava molèsties al veïnat per excés de soroll. Durant el mes de maig, veïns d’aquesta zona es van posar en contacte amb l’Ajuntament de les Franqueses per informar d’un soroll molt elevat provinent d’aquesta empresa. Arran d’aquestes queixes, l'Ajuntament encarrega una sonometria per detectar si el so emès supera els límits permesos. Aquesta prova es porta a terme el 13 de juliol i el resultat posa de manifest que els decibels són més elevats del permès. Davant aquests resultats, finalment l'empresa retira la maquinària que els genera.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de les Franqueses reitera el seu compromís per garantir que les empreses del municipi compleixen la normativa fixada per a cada activitat.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Siber Zone, SL
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)