Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’estudi sobre l’estat de les comunitats de veïns considerat un projecte innovador

01/10/2020

El Banc de Bones Pràctiques reconeix la diagnosi de l’Ajuntament com una Pràctica Significativa

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals ha reconegut l’Ajuntament de les Franqueses en l'àmbit de la participació i convivència per la seva contribució a la innovació i governança local amb l’estudi de diagnosi sobre l’estat de les comunitats de veïns i finques familiars del municipi.

El Servei d’Assessorament i Mediació en temes de veïnatge ha coordinat la realització d’aquest estudi amb l’objectiu de conèixer en quin estat es troben les comunitats de veïns de les Franqueses i facilitar informació sobre el servei als diferents membres d’aquestes comunitats.

A banda, la realització del projecte permetrà establir un protocol d’actuació segons el nivell de dificultat diagnosticat de les comunitats de veïns i determinar els paràmetres d’un instrument que treballa de manera transversal una millor atenció integral cap al ciutadà.

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències de govern i gestió municipal per la seva aportació innovadora i de qualitat, que poden servir de referència per a altres ajuntaments o governs locals.

Arxivat a: Participació
Servei de suport i mediació a les comunitats de veïns
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)