Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El km 3 de la Mitja Marató es bateja amb el nom de Josep Palomino i Aguilera

12/01/2009

Aquest migdia s’ha fet el bateig del km 3 de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga amb el nom de Josep Palomino i?Aguilera, exregidor dels ajuntaments de les Franqueses del?Vallès i de Granollers i i un dels fundadors de la Mitja que va morir el febrer de 2005. Aquest punt del recorregut es troba situat a la carretera de Ribes entre la plaça de l’Escorxador i la plaça de l’Estiu.

 

L’acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de les Franqueses i de Granollers, Esteve Ribalta i Josep Mayoral i de diversos regidors d’ambdós municipis, així com la vídua de Josep Palomino, Dori Pérez, alguns familiars i representants de l’Associació Esportiva la Mitja, amb el seu president, Toni Cornellas.

 

En una breu intervenció Cornellas ha destacat que per a l’organització de la Mitja “era un deure moral amb Josep Palominio, per les seves aportacions a la cursa i al municipi, batejar l’entrada de la Mitja a les Franqueses del Vallès amb el seu nom”, tot i assegurar que ell ho hauria refusat.

 

Tant l’alcalde de les Franqueses com el del Granollers han posat de relleu els valors que Josep Palomino representava, “de persona que fa possible les coses”.

 

L’Alcalde Esteve Ribalta ha fet èmfasi en la implicació de Josep Palomino en el món associacitiu i municipal, assenyalant el valor d’aquest acte “des del punt de vista humà i col·lectiu”.

 

La vídua de Josep Palomino, Dori Pérez, ha agraït, molt emocionada, el reconeixment.

 

Acabades les breus intervencions els alcaldes de les Franqueses del Vallès i la vídua de Josep Palomino han col·locat al terra la placa amb el nom de l’exregidor feta pel ceramista?granollerí Toni Cumella.

 

 

En passades edicions, els promotors de la Mitja Marató van batejar el km 1?de la cursa amb el nom de Josep Pruna i el km 2 que porta el nom de Josep Saperas. Tant?Pruna com Saperas són patrocinadors de la Mitja Marató Granollers-Les?Franqueses-La Garriga, que es correrà el proper diumenge 1 de febrer.?Prèviament, el divendres 23 de gener es farà el tradicional Concert de la Mitja al Teatre Auditori de Bellavista.

 

 

 

Arxivat a: Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)