Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Transport interurbà gratuït durant la Setmana Europea de la Mobilitat

15/09/2020

Les Franqueses facilita títols de transport interurbà de la zona Transgran gratuïts a les persones empadronades al municipi.

Un any més, durant la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, els ciutadans de les Franqueses podran fer ús del transport interurbà de manera gratuïta. L’Ajuntament de les Franqueses repartirà títols de transport interurbà de la zona de Transgran a les persones empadronades al municipi que ho sol·licitin. Les persones interessades hauran d’emplenar, a partir del dimarts 15 de setembre, el següent formulari.

Els títols de transport estaran disponibles el dia posterior a haver emplenat el formulari i es recolliran al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h, i seran vàlids per a utilitzar-los durant la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre). 

La targeta no fa dues validacions seguides, per la qual cosa si ha de fer el mateix trajecte en el mateix moment més d’una persona, caldrà que cadascú tingui la seva pròpia targeta.  

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Cartell Setmana Europea de la Mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)