Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Sorea revisarà de manera personalitzada les reclamacions per la facturació a les Franqueses

07/09/2020

Durant l’estat d’alarma, la companyia no va poder realitzar les lectures de comptadors i es van fer càlculs estimats

L’estat d’alarma que es va generar com a conseqüència de la Covid-19 va provocar que Sorea, l’empresa que gestiona l’aigua a les Franqueses del Vallès, no pogués realitzar les lectures dels comptadors de manera presencial. Per aquest motiu, la companyia va fer lectures estimades seguint el Reglament de Servei municipal i aplicant a cada contracte el consum del mateix període de l’any anterior. Aquest procediment, però, ha pogut provocar dubtes i/o incidències respecte a com s’ha realitzat la facturació. En el cas de les pòlisses que tenien identificades amb algun tipus d’activitat que havia quedat restringida per decret com ara bars, restaurants... la companyia va estimar un consum de 0m3 des d’abril fins a maig.

Sorea s’ha compromès a revisar la facturació i ha assegurat que en recuperar el consum real del següent període es normalitza la situació i, en obtenir una lectura real, es descompten els consums estimats en períodes anteriors.  En el cas que hi hagi algun error provocat per l’estimació de consum, s’ajustarà la facturació i es repartirà el consum real proporcionalment entre els períodes afectats.

Els usuaris que considerin que les estimacions de consum dels seus contractes no han estat ajustades a la realitat poden sol·licitar una revisió de les seves factures i Sorea es compromet a revisar el seu cas individualment.

Per internet: https://sorea.cat/ca/canals-de-contacte

Consultes i cita prèvia: 934 953 540 / 900 405 070 (laborables de 8 a 21 h)

Per atendre presencialment a l’oficina de Granollers (Avda. Sant Esteve, 67), cal sol·licitar cita prèvia: https://www.sorea.cat/ca/cita-previa/

Per comunicar la lectura del comptador: 900 816 101 o https://www.sorea.cat/ca/lectura-de-comptador en cas de disposar d’un comptador inaccessible per estar ubicat a l’interior de l’immoble, ens poden fer arribar la lectura de forma gratuïta trucant per telèfon o a través del nostre web.

Arxivat a: Ajuntament
Sorea revisarà de forma personalitzada les reclamacions per la facturació
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)