Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Municipal de Música presenta la seva oferta formativa aquest dimecres

07/09/2020

La jornada de portes obertes es farà el 9 de setembre, de 17.30 a 21 h, amb cita prèvia.

L’Escola Municipal de Música organitza el proper dimecres, 9 de setembre, una jornada de portes obertes. De 17.30 a 21 h, totes les persones interessades poden visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà l’equipament i l’oferta formativa per al curs 2020/2021. Les opcions són molt variades, des de música per a nadons (de 0 a 2 anys) o sensibilització musical per a infants de 3 a 6 anys, fins a l'ensenyament d'instruments (saxo, guitarra, piano, bateria, flauta travessera....) i cant, passant per serveis com el préstec gratuït d'instruments i el lloguer de bucs d'assaig.

Enguany, cal demanar cita prèvia per a realitzar les visites a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les inscripcions són obertes i es poden tramitar aquí. L’inici del curs serà el 14 de setembre.

Arxivat a: Educació
Cartell portes obertes a l'EMM de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)