Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llerona també cancel·la la festa major

01/09/2020

L'Associació Festa Major de Llerona emet un comunicat lamentant l'anul·lació

La Festa Major de Llerona que s'havia de celebrar entre el 7 i el 13 de setembre ha quedat cancel·lada degut a les circumstàncies sanitàries excepcionals. L'Associació Festa Major de Llerona ha emès un comunicat lamentant la decisió i convida a tothom a viure la festa de 2021. 

Els organitzadors van decidir a finals de juliol tirar endavant la festa adaptant-la a l'emergència sanitària i dotant-la de totes les mesures de seguretat necessàries, tanmateix, la situació en què es troba el poble i el municipi, amb un risc de rebrot de la Covid-19 molt alt, n'han provocat l'anul·lació.

Aquí podeu llegir el comunicat:

"L'Associació Festa Major Laurona de Llerona, com a màxima responsable de l'organització de la festa major del poble, ha decidit, donades les circumstàncies excepcionals, suspendre la celebració d'enguany.

Esperem trobar-nos de nou l'any vinent"

Arxivat a: Cultura
FM Llerona cancel·lada
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)