Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cancel·lada la Festa Major de Corró d'Avall

01/09/2020

La Comissió de Festa Major ha decidit anul·lar les activitats previstes donada la situació sanitària actual

Tot i que la comissió responsable de la festa de Corró d'Avall va anunciar a finals del mes de juliol que tirava endavant la Festa Major adaptant les activitats als protocol sanitaris vigents, avui, ha anunciat que finalment la cancel·len. La decisió s'ha pres davant les darreres mesures establertes pel Departament de Salut que fan palesa  la necessitat d'adoptar mesures extraordinàries davant l'increment de casos de Covid-19 i de l'alt risc de rebrot al municipi.

Des de la Comissió de Festa Major de Corró d'Avall han emès un comunicat on lamenten, tot i les mesures previstes, haver d'anul·lar els actes, però que "malauradament, aquests últims dies l’evolució de la pandèmia al municipi ens ha obligat a fer un pas enrere. Ens trobem en un moment en el qual, com a societat, hem de fer el que estigui en les nostres mans per disminuir el risc de rebrot i per això la Comissió hem sentit la responsabilitat moral de fer tot el possible per tal d’evitar contagis dins el marc d’activitats que havíem organitzat". La cancel·lació és, diuen, un exercici de responsabilitat del món cultural que esperen tingui continuïtat en altres sectors. Tanmateix, conviden a tothom a seguir la comissió a les xarxes socials entre els dies 18 i 20 de setembre, ja què "hi haurà sorpreses". Totes les novetat les trobareu al web de la comissió.

A continuació podeu llegir el comunicat sencer:

"Benvolgudes,

Ens fa molt mal haver de comunicar que la Festa Major de Corró d’Avall 2020, finalment queda cancel·lada. Ha estat una decisió molt complicada de prendre. Som molt conscients que és un any molt difícil.

Amb la voluntat de complir amb les mesures establertes per les autoritats, s’havien organitzat un conjunt d’activitats culturals previstes en espais tancats, amb aforament limitat, control d’assistents, obligatorietat d’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic i la desinfecció total dels espais a la finalització de cada acte. Aquest any doncs, s’ha treballat molt des de la Comissió per poder fer una Festa Major reinventada i adaptada a la nova situació, el volum de feina per poder tirar endavant l’edició d’enguany ha estat igual o més que la dels altres anys.
Malauradament, aquests últims dies l’evolució de la pandèmia al municipi ens ha obligat a fer un pas enrere. Ens trobem en un moment en el qual, com a societat, hem de fer el que estigui en les nostres mans per disminuir el risc de rebrot i per això la Comissió hem sentit la responsabilitat moral de fer tot el possible per tal d’evitar contagis dins el marc d’activitats que havíem organitzat.

La COVID-19 no només està afectant la salut, també està fent molt mal al sector cultural. La Comissió volíem aportar el nostre granet de sorra a aquest sector fent la Festa Major, però al final no hem pogut. Per això, volem demanar a les autoritats del municipi que no permetin que això segueixi sent així, que lluitin per la cultura i que quan calgui implementar mesures extraordinàries, aquestes afectin per igual a TOTS els sectors i sobretot, que apel·lin a la responsabilitat dels ciutadans del municipi.
Com a Comissió, ens agradaria també aprofitar aquest comunicat per recordar a tothom que la Comissió de Festa Major de Corró d’Avall no som l’Ajuntament, som una entitat sense ànim de lucre on tots els membres som voluntaris que invertim el nostre temps lliure en crear activitats i entreteniment pel municipi. Amb això, també volem deixar clar que la Festa Major no és cap acte ni objecte polític, i des de l’entitat lluitarem en contra d’això SEMPRE.

Per acabar, dir-vos que des de la Comissió no volíem que aquest any passés i fer un salt de la Festa Major 2019 a la Festa Major 2021, per això us demanem que estigueu atents a les xarxes socials, a la nostra nova plana web i sobretot presteu especial atenció els dies de Festa Major (18 al 20 de setembre), ja que hi haurà sorpreses!

I recordeu, cuideu-vos molt i sigueu responsables amb la situació que estem vivint: mantingueu la distància de seguretat, renteu-vos les mans, feu ús de la mascareta i sobretot… poseu-vos la samarreta de Festa Major!

Salut i visca la Festa Major de Corró d’Avall!!!!

Comissió de Festa Major de Corró d’Avall"

Arxivat a: Cultura
Cancel·lació FM Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)