Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La justícia tomba el contenciós contra el contracte de control de seguretat viària presentat per la Plataforma d’Afectats per les Multes

31/07/2020

La PAM haurà de fer front als costos judicials per un import que pot arribar als 3.000 euros

El contenciós que va presentar la Plataforma d’Afectats per les Multes (PAM) contra el contracte de servei de control de la seguretat viària adjudicat per l’Ajuntament de les Franqueses no ha prosperat. El Jutjat Contenciós Administratiu número 17 va dictar una primera sentència el 10 d’abril de 2018, segons la qual inadmetia el recurs i imposava uns costos de fins a 1.000 euros a la plataforma.

Aquesta primera sentència es basa en què la PAM no va adoptar l’acord social per interposar aquest contenciós i començar així accions judicials. El jutjat va establir un termini perquè la PAM pogués aportar aquesta documentació, però no ho va fer. Finalment la sentència diu “tot això porta a la inadmissió de la demanda, sense necessitat d’entrar en les restants causes de inadminissió i molt menys en el fons de l’assumpte. No obstant això convé indicar que també es dóna una manifesta desviació processal que consisteix en al·legar i demanar en relació amb actes no impugnats (multes, detracció de punts). Falta de legitimació per no haver estat part l’actora en el procediment administratiu de contractació i extemporaneïtat per dirigir-se contra actes ferms que no han estat impugnats”.

Amb tot, la PAM presenta un recurs d’apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia, que aquest 27 de juliol de 2020 ha quedat desestimat i que, a més, imposa uns costos a la plataforma que poden arribar fins a 2.000 euros.

Arxivat a: Ajuntament
Inadmès el recurs de la PAM contra la contractació del foto-vermell
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/06/2021 a les 14:23h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)