Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament treballa amb els establiments d’oci turístic una estratègia per reactivar el sector

29/07/2020

La corresponsal de Petit Futé, una de les principals guies turístiques del mercat francòfon, visita les Franqueses.

La pandèmia de la Covid-19 i el tancament de fronteres d’alguns països ha reemplaçat el concepte de mobilitat sense límits per la prudència i la proximitat. Conscient de la situació actual, l’Ajuntament de les Franqueses treballa colze a colze amb els establiments d’oci turístic una estratègia per reactivar el sector i fomentar el turisme al municipi.   

La regidora de turisme, Marta Reche, ha realitzat un cicle de visites als diferents establiments que ha permès conèixer de primera mà la realitat d’aquestes empreses i comprovar l’esforç que han realitzat per adaptar la seva activitat i instal·lacions a les noves mesures de seguretat sanitària establertes per les autoritats. Les visites han estat el primer pas per establir les línies de treball que permeten promoure sinergies en el sector del turisme i l’oci per ajudar a enfortir-lo i fer-lo més competitiu.   

Durant els darrers dies, les Franqueses ha rebut la visita de la corresponsal de Petit Futé, una de les principals guies turístiques del mercat francòfon (França, Departaments d’Ultramar, Suïssa, Bèlgica, Luxemburg i Canadà), segons UNWTO (World Tourism Organisation. La revista compta amb més de 42 anys d’experiència en el sector i es preveu la publicació del seu recorregut pel Vallès Oriental, a finals d’aquest 2020.  

França és un dels principals països emissors de turistes a la nostra comarca i per aquest motiu, l’Ajuntament ha acompanyat la corresponsal de Petit Futé en la seva visita a les Franqueses, organitzada dins el programa de Turisme Vallès (Consell Comarcal Vallès Oriental), per conèixer la pluralitat i singularitat del nostre municipi. Durant la trobada es va visitar la plaça de l'Ajuntament, l'església de Llerona, el Parc del Falgar i la Verneda, el camp d'aviació de Rosanes, l'espai Can Prat, el parc del Mirador i es va poder gaudir de l'entorn rural i natural tan característic de les Franqueses. Durant la visita, la regidora li va explicar la nostra història, els nostres productes autòctons com la mongeta del ganxet, els establiments turístics dels que disposem, i les festes i esdeveniments.

Arxivat a: Ajuntament
Visites als establiments d'oci i turisme
Visita a les Franqueses de la corresponsal de Petit Futé
Visites als establiments d'oci i turisme
Visites als establiments d'oci i turisme
Visites als establiments d'oci i turisme
Visites als establiments d'oci i turisme
Visites als establiments d'oci i turisme
Visites als establiments d'oci i turisme
Visites als establiments d'oci i turisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/06/2021 a les 14:23h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)