Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acull l’última cita de la Lliga Mapfre de Tennis Femení

16/07/2020

La competició espanyola més important en pista ràpida arriba al municipi el proper 29 de juliol.

Les Franqueses acull l’última cita de la Lliga Mapfre de Tennis que tindrà un circuit en categoria femenina. La gira, que es disputarà amb algunes de les millors jugadores espanyoles del rànquing mundial, constarà de quatre torneigs amb un quadre de 24 jugadores en cadascun d’ells. La competició espanyola més important en pista ràpida arriba al municipi amb jugadores com Sara Sorribes, Aliona Bolsova i Lara Arruabarrena, entre altres. “Se trata de un torneo de altísimo nivel” ha destacat el president de la Federación Española de Tenis (RFET), Miguel Díaz. 

El campionat, organitzat per la RFET que se celebrarà del 29 de juliol al 2 d’agost, s’ha presentat aquest dijous a la Sala de Plens de l’Ajuntament. L’objectiu de la lliga és mantenir la forma competitiva de les jugadores abans de tornar a la normalitat de les competicions de caràcter internacional. 

El Club Tennis Els Gorchs serà l’escenari de la quarta prova en pista dura i “que es desenvoluparà seguint tots els protocols establerts per les autoritats sanitàries competents” ha indicat el president del club, Jaume Marquès. 

Les Franqueses aposta una vegada més per una competició d’esport femení com a mostra del compromís del municipi per avançar cap a la plena igualtat, trencant estereotips socials i mediàtics. 

Avui dia, l’activitat física i l’esport suposen una part essencial de la cultura dels municipis. “Les Franqueses compta amb un important teixit esportiu arrelat al territori que fa temps ha iniciat un camí compromès amb la pràctica de l’esport femení com el tennis, el pàdel, el futbol, el bàsquet, el karate, l’handbol... entre d’altres” ha destacat la regidora d’Esports, Montse Vila. Per altra banda, el president de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Jordi Tamayo ha agraït la tasca del Club i l’Ajuntament i ha manifestat que des de la FCT seguiran treballant per posar en valor el tennis femení. 

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, s’ha mostrat molt optimista amb el treball realitzat pel Club al permetre situar el municipi en un lloc rellevant dins el mapa esportiu espanyol. 

Arxivat a: Esports
Presentació Lliga Mapfre de Tennis Femení a les Franqueses
Presentació Lliga Mapfre de Tennis Femení a les Franqueses
Presentació Lliga Mapfre de Tennis Femení a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 08:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)