Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els equips docents de les Franqueses tanquen un curs marcat per la situació sanitària

16/07/2020

Mentre els equips de les escoles i instituts treballen a porta tancada per encarar el nou curs, a les Escoles Bressol Municipals s'han recuperat les activitats lectives habituals

Els equips directius de les escoles i dels instituts de les Franqueses han celebrat la reunió de final de curs amb els responsables i tècnics municipals. Aquesta trobada és habitual cada mes de juliol. Enguany, però, ha estat marcada per la situació sanitària i pel fet que els centres educatius de segon cicle d'Educació Infantil, Primària i Secundària han han hagut de redissenyar els temaris i els recursos per oferir-los online.

Tot i les dificultats, durant la reunió ha quedat palès que els equips docents estan satisfets dels resultats i que encaren la preparació del nou curs amb ganes, tan si comença de manera presencial com si ho fa telemàticament. El regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, ha volgut agrair molt especialment els esforços realitzats des de tots els centres educatius durant la pandèmia.

D'altra banda i fins al 24 de juliol, les Escoles Bressol Municipals continuen amb l'activitat habitual recuperada ja fa unes setmanes. Els més petits acaben el curs aprenent a través del joc, de les activitats i de totes les propostes que cada dia omplen les aules i els patis dels 3 equipaments educatius per infants d'entre 0 i 3 anys.

Arxivat a: Educació
Trobada dels equips directius de les escoles i dels instituts de les Franqueses amb els responsables i tècnics municipals
Els equips directius de les escoles i dels instituts durant la trobada a l'Espai Can Prat
Al pati de l'EBM el Gegant del Pi
EBM Cavall Fort 3
EBM el Gegant del Pi
EBM Cavall Fort 2
EBM Cavall Fort 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)