Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Se suspèn la Festa Major de Corró d'Amunt 2020

14/07/2020

L'Associació Festa Major els Escaldums emet un comunicat explicant-ne les raons

L'Associació Festa Major els Escaldums de Corró d'Amunt, com a màxima responsable de l'organització de la festa major del poble, ha decidit, donades les circumstàncies excepcionals, suspendre la celebració d'enguany. A continuació podeu llegir el comunicat que han emès al respecte:

"Benvolguts veïns i veines,

Des de l'Associació de festa major hem estat treballant durant temps amb i.lusió per tal d'oferir la millor Festa Major possible en aquests temps amb el propòsit que la cultura popular és un espai de trobada, de gaudi col.lectiu, de nutrició per l'ànima, tan necessari ara i sempre. Però les circumstàncies actuals i la prudència ens obliguen a cancel.lar la Festa Major. Continuarem treballant per poder viure i reviure la festa de Corró d'Amunt tan bon punt sigui possible. 

Associació Festa Major Els escaldums de Corró d Amunt"

Arxivat a: Cultura
Festa Major de Corró d'Amunt 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)