Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Festa Major de Corró d'Avall es manté del 18 al 20 de setembre

14/07/2020

La comissió de la festa major està treballant en un programa adaptat a l'actual situació sanitària

La Comissió de la Festa Major de Corró d'Avall ha emès un comunicat per anunciar que la festa tira endavant tot i que en format més reduït i adaptat. Serà del 18 al 20 de setembre i encara s'està tancant la programació i el format dels actes. 

A continuació podeu llegir el comunicat:

COMUNICAT EXTRAORDINARI

Festa Major de Corró d’Avall 2020

"Aquest 2020 està sent un any complicat, la COVID-19 ha fet canviar la nostra manera de viure el dia a dia i de relacionar-nos amb els altres. Els membres de la Comissió, com cada any, vam començar a reunir-nos el passat mes de febrer per anar pensant i organitzant la Festa major d’enguany. Però ja entrats al mes d’abril vam veure que la Festa Major del 2020 no era viable tal com la teníem al cap.

És per això que, des de la Comissió de Festa Major de Corró d’Avall, volem informar que, després de molts mesos de donar-hi voltes, hem pres la decisió, conjuntament amb l’Ajuntament de les Franqueses, de tirar-la endavant. La Festa Major 2020 podreu gaudir-la del divendres 18 fins al diumenge 20 de setembre, serà una festa adaptada a aquests moments que estem vivint. Tant el consistori com la Comissió estem d’acord que la prioritat, ara mateix, és la seguretat sanitària de tots els veïns, per aquest motiu caldrà extremar les precaucions i seguir en tot moment les normatives sanitàries que en aquell moment ens vinguin determinades pel govern. Al llarg dels pròxims dies anirem penjant tota la informació a les xarxes socials.

Cuideu-vos.

Atentament,

Comissió de la Festa Major de Corró d'Avall"

Arxivat a: Cultura
Cremada de l'Ajuntament 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)