Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 370 infants, adolescents i joves a les activitats d'estiu de les Franqueses

08/07/2020

Aquesta setmana han engegat la totalitat de les propostes lúdiques, culturals i esportives

Amb l'arrencada d'aquest dilluns dels casals infantils de Llerona i de l'Escola Colors, del Juliol Esportiu i de les activitats de l'Espai Zero ja estan en marxa totes les propostes de lleure d'aquest estiu al municipi.

Més de 370 infants i joves d'entre 3 i 30 anys gaudeixen de propostes lúdiques, esportives i culturals en escoles i equipaments. Els casals infantils sumen 210 infants d'entre 3 i 12 anys repartits entres les escoles Camins, Joan Sanpera i Torras, Bellavista-Joan Camps i Colors i a les Antigues Escoles de Llerona i de Corró d'Amunt. Un grup de 10 adolescents participa a les setmanes temàtiques de l'Espai Zero que ha començat amb la dedicada a la música i que es realitza a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música. Les properes 3 setmanes les dedicaran als experiements, a la cultura urbana i a la creació de vídeo. Pel que fa al Juliol Esportiu, són més de 150 infants i adolescents els que participen a les propostes de l'Espai Can Prat, del pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall i de l'Institut Lauro.

Les activitats d'enguany estan marcades per les mesures de seguretat sanitària per la Covid 19 com el rentat constant de mans, l'ús de mascaretes si s'escau, la limitació d'aforament i les distàncies i la higienització constant dels estris i material.

Arxivat a: Esports, Infància i Joventut
Activa l'Estiu 1
Casals Infantils Municipals 1
Activa l'Estiu 2
Activa l'Estiu 3
Casals Infantils Municipals 2
Casals Infantils Municipals 3
Casals Infantils Municipals 4
Juliol Esportiu 1
Juliol Esportiu 2
Juliol Esportiu 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)