Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Open Barcelona BTT Kids Cup espera acollir més de dos centenars de ciclistes

08/07/2020

El Gran Premi KH-7 se celebrarà el diumenge 12 de juliol.

Aquest diumenge, 12 de juliol,  el Parc de Mil Pins serà l’escenari de l’Open Barcelona BTT Kids Cup, el retorn d’una competició marcada pel compliment dels nous (Necessites javascript per veure aquest correu-e). La competició, organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses, tindrà tres sortides, segons les categories. A les 8.30 h, començaran les proves puntuables per la Kids Cup, les categories de principiants, alevins i infantils. La segona sortida serà a les 9.30 h, per les classes cadet, júnior, fèmines  i màsters a partir de 40. Per últim, a les 11.30 h es farà la sortida en les categories èlit, sub 23 i màsters 30.

Les Franqueses del Vallès acull per segon any la competició, amb un circuit pràcticament calcat al que debutava la passada temporada i convertint-se en la seu del Campionat Provincial de Barcelona. En aquesta edició, es preveu la participació de més de dos centenars de ciclistes.

Les inscripcions es poden realitzar al web de la Federació Catalana de Ciclisme www.ciclisme.cat

Arxivat a: Esports
Cartell Open Barcelona BTT Kids Cup
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2021 a les 07:32h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)