Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els centres educatius de les Franqueses tornen a obrir

08/06/2020

Les escoles bressols municipals oferiran servei presencial de 9 a 13 hores i, a més, continuaran amb el contacte telemàtic

Amb la Fase 2 arriba l'obertura dels centres educatius. En el cas de les Franqueses, les escoles bressol municipals El Gegant del Pi i Cavall Fort han tornat a obrir les seves portes. El retorn és voluntari i en cap cas es poden obrir els grups de 0 a 1 any, ja que es tracta del grup més vulnerable. Els centres obriran de 9 a 13 hores amb entrades i sortides esglaonades per evitar aglomeracions i mantenir les distàncies de seguretat entre les famílies. 

Tot i que s'ofereixi el servei presencial, les escoles bressol municipals continuaran amb el curs també de manera telemàtica fent arribar a les famílies vídeos i activitats per fer amb els més petits fins a a la finalització del curs escolar. 

Pel que fa a escoles i instituts, la inspecció del Departament d'Educació ha informat que tots els centres de les Franqueses han presentat el Pla d'obertura corresponent i avui obren seguint les seves indicacions i la demanda de les famílies. Tant les escoles i com els instituts acabaran el curs de forma telemàtica, tal i com ja ha avançat el Departament d'Educació. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Escola Bressol Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)