Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament instal·larà un ascensor a la plaça dels Països Catalans

03/06/2020

L’objectiu és connectar el passeig Andalusia i el carrer Navarra entre els que, actualment, hi ha un desnivell de 10,5m d’alçada.

L’Ajuntament impulsa la redacció del projecte executiu per a la instal·lació d’un ascensor a la Plaça dels Països Catalans, que connecti el passeig Andalusia amb el carrer Navarra.

Amb aquesta actuació es pretén millorar la mobilitat a les Franqueses i ampliar els itineraris accessibles per a vianants. El projecte recollirà la connexió d’una de les artèries més importants de Bellavista, el passeig Andalusia, amb una zona d’equipaments públics de gran importància tant per Bellavista, com pel conjunt de les Franqueses.

Accedir al Centre Cultural de Bellavista, la Biblioteca Municipal de Bellavista, l’Escola Bellavista-Joan Camps i Giró, l’IES Lauro i la Zona Esportiva de Bellavista serà més senzill gràcies a la construcció d’aquest ascensor, que es preveu que tingui un cost aproximat de 350.000 euros. El 50% del finançament de l’obra prové de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris de Bellavista, un projecte que s’inicià al 2010 i finalitza al desembre del 2020.

El consistori preveu realitzar l’actuació durant els propers mesos per donar solució a l’important desnivell existent entre el passeig Andalusia i el carrer Navarra, 10,5m d’alçada salvat per un talús d’una pendent mitjana del 40%. En alguns punts aquesta
pendent es resol amb talús vegetal, i en els punt més inclinats, amb un mur de rocalla.

Actualment, per tal de comunicar el passeig Andalusia i la plaça dels Països Catalans amb el carrer Navarra i els equipament de la zona hi ha unes escales que cobreixen el desnivell a l’alçada del carrer Orient.

Arxivat a: Pla de Barris
Projecte d'instal·lació ascensor a la plaça dels Països Catalans
Projecte d'instal·lació ascensor a la plaça dels Països Catalans
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)