Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Amplació de l'espai per a les terrasses i bonificacions del 75%, mesures per reactivar els serveis de restauració

25/05/2020

També es modifica l'horari dels establiments amb aquest servei, que podran obrir fins les 23 hores

Aquest matí ja ha començat l'activitat a algunes terrasses de les Franqueses. Segons ha comptabilitzat l'àrea d'Urbanisme, hi haurà prop d'uns 40 establiments que optaran per oferir aquest servei. Ja fa dies que des l'Ajuntament es treballa per tal que part de la restauració pugui recuperar l'activitat amb l'obertura de les terrades a partir de la Fase 1. Al llarg de les últimes setmanes l'àrea d'Urbanisme ha visitat els establiments que disposen de terrassa amb la proposta de permetre ampliar el doble de la superfície de la part exterior respecte l'any 2019, sempre que sigui possible i els tècnics ho validin. Aquesta proposta pretén que els establiments puguin mantenir el mateix nombre de taules que tenien disponibles abans de la pandèmia, però en un espai més gran per tal de complir les mesures sanitàries establertes. 

Per tal de facilitar la recuperació econòmica, l'Ajuntament de les Franqueses també ha previst una modificació de l'ordenança fiscal, segons la qual es bonificarà als establiments el 75% del cost de la superfície de la terrassa. Això vol dir que només hauran de pagar el 25%. Una mesura que s'aplicarà fins al 31 de desembre de 2020. 

Un altre aspecte que es regularà serà l'horari dels establiments que disposin de terrassa. Fins ara, aquest tipus de servei podia obrir fins a les 00 hores, però, com a conseqüència de la situació sanitària actual, l'Ajuntament regularà l'horari i permetrà la seva obertura fins les 23 hores durant la Fase 1. Quan el municipi de les Franqueses del Vallès entri a la Fase 2, els horaris recuperaran l'establert per l'ordenança i podran obrir fins les 00 hores. 

Aquestes són mesures que s'inclouran en el pla de xoc que treballa l'Ajuntament de les Franqueses per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia i que es presentarà properament. 

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Obertura de terrasses Fase 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)