Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Com s'apliquen els canvis dictats per l'Estat a les Franqueses del Vallès

22/05/2020

Corró d'Amunt i Marata són els únics núclis del municipi que es beneficiaran de la darrera ordre del Ministeri

Segons el Boletín Oficial del Estado (BOE) publicat aquest matí, el Ministeri de Sanitat ha dictat una ordre de flexibilització de les mesures en les fases 0 i 1 aplicables als territoris que tinguin menys de 10.001 habitants i una densitat de població inferior a 100 habitants per km2, per tant, a les Franqueses l'ordre SND/427/2020 només és afecta als nuclis de Corró d'Amunt i de Marata.

Quins canvis s'apliquen a partir d'avui?

  • Com fins ara, no s'apliquen les restriccions per franges horàries
  • En el cas de desplaçaments de menors de 14 anys no s'aplicarà el límit d'1 adult responsable i fins a 3 nens. Per tant, les unitats de convivència, independentment del número de persones, poden realitzar desplaçaments conjunts. 
  • Aquests desplaçaments es poen practicar en el mateix territori o en el seu defecte a una distància màxima de 5 km incloent els municipis adjacents, sempre que es trobin dins l'àmbit d'aplicació de l'ordre SND/427/2020 i pertanyin a la mateixa regió sanitària.
  • Els establiments d'hosteleria i restauració es poden obrir al públic per consum dins el local, excepte discoteques i locals d'oci nocturn.

Tots aquests canvis no són aplicables a cap persona que estigui diagnosticada de Covid19, estigui en quarentena preventiva o presenti símptomes. Tampoc exclou als habitants dels territoris on s'aplica del compliment de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a la via pública i als espais tancats d'ús public sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metres.

Arxivat a: Ajuntament
Atenció

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 08:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)