Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El nou CAP de Corró d'Avall entra en funcionament dilluns, 18 de maig

14/05/2020

Com conseqüència de la pandèmia, per ara, l'activitat comença amb atenció a adults

Aquest dilluns, 18 de maig, entra en funcionament el nou CAP de Corró d’Avall, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS) i ubicat a l’Espai Can Prat, al carrer de Tagamanent, núm. 92. Com a conseqüència de la situació actual derivada de la pandèmia, per ara, l’activitat s’inicia amb l’atenció d’adults. Quan estigui a ple rendiment, des d'aquest centre, es donarà servei a unes 11.000 persones de Corró d'Avall, Corró d'Amunt, Marata i Llerona. 

La posada en marxa d’aquest centre comporta el tancament del consultori local, que es trobava a la plaça de l’Ajuntament. La nova ubicació a l'Espai Can Prat suposa una ampliació important per aquest servei amb gairebé 900 metres quadrats que permetran oferir una atenció més còmoda i efectiva per a pacients i professionals.

El nou espai compta amb unes modernes instal·lacions que inclouen un total de 10 consultes, una àrea polivalent i d’extraccions, i espais de treball per als professionals. A més, el centre disposa d’amplis espais d’educació sanitària, que es podran començar a utilitzar quan la situació derivada de la COVID-19 ho permeti. Els professionals que ofereixen l’atenció al nou CAP de Corró d’Avall pertanyen a l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Granollers Nord.

El nou equipament de salut ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, per tal de millorar la xarxa d’atenció primària del territori.

L’accés al CAP està situat a l’esplanada oest, a la confluència de la plaça de Can Prat i el carrer de Tagamanent.

DADES DEL NOU CAP DE CORRÓ D'AVALL

Adreça: carrer Tagamanent, núm. 92

Telèfon: 938 404 200 (fora de l'horari d'obertura es pot trucar al 061)

Horari: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
El nou cap de Corró d'Avall entra en funcionament dilluns
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)