Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’obren les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música

08/05/2020

Els formularis es presentaran telemàticament a través del web de l’EMM.

L'Escola Municipal de Música de les Franqueses inicia els tràmits de preinscripció per al proper curs. Les gestions es podran realitzar de l’11 al 24 de maig a través del web de l’EMM

El centre ofereix grups per a totes les edats, des de música per a nadons, sensibilització per a alumnes de 3 a 6 anys, música viva per als infants i creativitat per a joves i adults. A més a més, aquest aprenentatge es complementa amb la formació de diversos combos, una big band i una incipient orquestra simfònica.

L’EMM ha preparat una jornada de portes obertes virtual per al proper dimecres 13 de maig, a les 19 h, al seu canal de Youtube, amb l’objectiu de mostrar el model pedagògic i ajudar als alumnes que a partir dels 7 anys han d’escollir l’instrument que desitgen tocar.

https://www.youtube.com/channel/UCDb3GOl9WkmsGGB0h0CRN4A/videos

L'oferta d'instruments de l'Escola Municipal de Música de les Franqueses és molt variada i s’hi pot trocar el violí, la viola, el violoncel, el contrabaix i el baix elèctric, la guitarra, el piano, la trompeta, el trombó, el saxo, el clarinet, la flauta travessera, la percussió i la bateria, el cant, la gralla i el timbal. Es tracta d’un centre educatiu on totes les edats, tots els nivells i tots els estils hi tenen cabuda.

L’Escola organitza, també diverses activitats com colònies i estades musicals, concerts i trobades musicals.

Arxivat a: Educació
Preinscripcions Escola Municipal de Música
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)