Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament amplia a maig i juny la reducció del 50% del lloguer del Viver d’Empreses

04/05/2020

Una mesura necessària per ajudar als emprenedors a afrontar les dificultats econòmiques i mantenir el seu teixit productiu.

L’Ajuntament de les Franqueses ha aprovat ampliar la reducció del 50% de la quota en el preu públic pel lloguer de les oficines i tallers del viver d’empreses del municipi, fins el 30 de juny. Aquesta mesura fiscal, que va entrar en vigor el mes d’abril, es fa extensiva així, als mesos de maig i juny.

El caràcter extraordinari i excepcional de la situació actual fa necessària l’adopció amb urgència de mesures que pal·liïn els efectes econòmics provocats per la crisi.

Els Vivers d'Empreses són un mecanisme rellevant per ajudar als emprenedors en els inicis i consolidació del seu projecte empresarial, i es considera necessària una mesura d'estímul als emprenedors, amb un marge de temps ampli, que els permeti afrontar les dificultats econòmiques i mantenir el seu teixit productiu.

Arxivat a: Hisenda
Interior del Viver d'Empreses
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)