Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’amplien els períodes de pagament de les taxes de mercat i residus comercials

29/04/2020

L’Ajuntament i l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona segueixen treballant en la modificació del pagament de taxes i tributs per facilitar l’activitat econòmica i minimitzar l’impacte social de la pandèmia.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament de les Franqueses i l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) han aprovat l’ampliació del termini de pagament de la taxa de mercat municipal (2n trimestre) i la taxa per la gestió de residus comercials.

El caràcter extraordinari i excepcional de la situació actual fa necessària l’adopció amb urgència de mesures orientades a protegir el treball, ajudar als més vulnerables i mantenir el teixit productiu. Així doncs, amb l’objectiu de pal·liar la situació creada i minimitzar el perjudici econòmic als contribuents, els terminis de pagaments d’aquestes taxes queden de la següent manera:

  • Taxa per la gestió de residus comercials (no domiciliats): del 4 de maig a l’1 de setembre de 2020
  • Taxa per la gestió de residus comercials (1a fracció domiciliats): 1 de setembre de 2020
  • Taxa per la gestió de residus comercials (2a fracció domiciliats): 1 de desembre de 2020
  • Taxa mercat municipal (2n trimestre, no domiciliats): del 22 de juny al 24 d’agost de 2020
  • Taxa mercat municipal (2n trimestre, domiciliats): 1 de juliol de 2020

Aquesta mesura se suma a l’ampliació de pagament de l’impost de vehicles de tracció mecànica, de l'impost sobre béns immobles (IBI), de la taxa per la gestió de residus domiciliaris, de la taxa d'escombraries selectives, de la taxa del servei de cementiri municipal i de la taxa per entrada de vehicles (guals).

Podeu consultar el calendari fiscal 2020 actualitzat aquí.

Arxivat a: Hisenda
Modificacions al calendari fiscal
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)