Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Casals Infantils i Juvenils Municipals reprenen l’activitat en línia

29/04/2020

Les quotes no es cobraran fins que no s’iniciï l’activitat presencial.

Des del tancament dels serveis a l’inici de l’estat d’alarma, els educadors i educadores dels Casals Infantils i Juvenils Municipals han estat en contacte amb alumnes, però és el moment de donar un pas més i reprendre l’activitat en línia. Aquesta setmana s’han començat a realitzar videoconferències per grups, amb l’objectiu de compartir activitats i educar lúdicament als infants sense perdre el contacte, alhora que poder oferir acompanyament i suport a les famílies amb recursos adreçats a pares i mares.  

L’activitat en línia dels casals es mantindrà fins que es pugui tornar a realitzar el servei de manera presencial i no es cobraran les quotes fins que es recuperi la normalitat.

L’educació en el lleure fomenta valors com la solidaritat, l’amistat, els hàbits saludables, l’esperit crític.... aspectes especialment importants en moments de confinament. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es treballa per poder seguir oferint activitats adreçades a joves i infants.

Per a qualsevol qüestió, suggeriment o proposta us podeu posar en contacte amb l’àrea d’Infància i Joventut a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o amb els Casals Infantils i Juvenils Municipals a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Infància i Joventut
Casals Infanils i Jovenials Municipals online
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)