Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'ASSIR dóna suport audiovisual durant l'embaràs i el puerperi

24/04/2020

Es creen materials per acompanyar les embarassades mentre no hi hagi sessions presencials

La unitat d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva, ASSIR, de l'àrea Metropolitana Nord comparteix a través del seu portal una sèrie de vídeos per acompanyar les embarassades durant el prepart i el puerperi. Amb la declaració de l'Estat d'Alarma les habituals sessions presencials de preparació al part i postpart han quedat interrompudes, amb aquest material audiovisual es pretén mantenir l'acompanyament a les dones en aquestes etapes.

El material té l'objectiu de ser una eina de suport a les visites presencials que es continuen realitzant des dels centres d'atenció primària. Els temes tractats als vídeos van des dels canvis físics que es produeixen al cos de la dona, les proves i les vacunes recomanades, l’alimentació durant l’embaràs, fins al procés del part i també el postpart, com les cures del nadó i l’alletament matern. A més, s’ha fet un vídeo especialment dedicat a l’embaràs i la COVID-19. Es pretén que, a mesura que es vagin fent les visites de control, les llevadores i ginecòlogues prescriguin els vídeos relacionats amb el moment de l’embaràs en el que es troba la gestant.

 

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Embarassada
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)