Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament intensifica la neteja i desinfecció per evitar la propagació del Covid-19

03/04/2020

Els treballs han començat també a la zona de l'Hotel B&B que acull pacients de l'Hospital General de Granollers

L'Ajuntament de les Franqueses continua treballant per evitar la propagació del coronavirus Covid-19. En aquest sentit, s'han intensificat i ampliat els treballs de neteja i desinfecció del municipi portant-los a la zona de l'Hotel B&B que des d'aquest dijous acull pacients de l'Hospital General de Granollers. A més, aquests treballs també s'estan fent als equipaments municipals en actiu actualment com són l'edifici principal de l'Ajuntament, la comissaria de la Policia Local i l'edifici de Bellavista Activa on hi ha els serveis de Polítiques Socials. 

És important destacar que els treballs de neteja i desinfecció continuen a la resta del municipi sobre elements que poden ser focus de propagació com ara contenidors, papereres i mobiliari urbà (baranes, ascensors, parades d'autobus...). També es porten a terme als carrers, especialment a les zones properes a botigues d'alimentació o equipaments. 

Arxivat a: Ajuntament
Treballs de neteja i desinfecció
Treballs de neteja i desinfecció
Treballs de neteja i desinfecció
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)