Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Hotel B&B, de les Franqueses, comença a acollir pacients de l'Hospital General de Granollers

02/04/2020

En aquest equipament s'atendran pacients amb perfil d'hospitalitació a domicili que no puguin estar a casa

L'Hotel B&B, situat al carrer Valldoriolf de les Franqueses (a la zona del Ramassar), comença a acollir pacients de l'Hospital General de Granollers (HGG) a partir d'aquest dijous, 2 d'abril. En aquest equiipament, gestionat per l'HGG, el personal sanitari atendrà als pacients amb perfil d'hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris. 

De la seva banda, l'Ajuntament de les Franqueses s'ha compromès a intensificar la neteja de la zona durant els dies que l'Hotel B&B estigui habilitat com a centre sanitari. 

Dades dels hospitals del Vallès Oriental (fins a l'1 d'abril)

Els hospitals del Vallès Oriental informen que els casos positius ingressats són: 163 a l'Hospital General de Granollers; 170 a la Fundació Sanitària Mollet i 48 casos a la Fundació Hospital de Sant Celoni. Cal destacar el nombre d'altes acumulades des de l'inici de la pandèmia que, en els tres centres hospitalaris, gairebé s'han quadruplicat en el període d'una setmana. Les altes acumulades a cada centre han estat: 131 a l'Hospital General de Granollers, 178 a l'Hospital de Mollet i 9 a la Fundació Hospital de Sant Celoni. Del total de defuncions acumulades, a l'Hospital General de Granollers han estat 33, a l'Hospital de Mollet 44 i 10 a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Dades de les Franqueses del Vallès (fins al 31 de març)

Fins al 31 de març, a les Franqueses del Vallès s'han fet un total de 91 PCR i, d'aquestes, 30 han donat positiu, mentre que 61 han estat proves negatives. El dia que es van detectar més positius va ser el 24 de març com es pot observar a la gràfica adjunta a la notícia. 

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Hotel B&B
Dades Departament de Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)