Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cap persona gran sola en temps de confinament

30/03/2020

Des de l'Ajuntament es vetlla pel benestar físic i emocional de la gent gran

Aquests dies de confinament hi ha col·lectius especialment vulnerables que poden necessitar més ajuda que mai. És per aquest motiu que, durant aquests dies, les tècniques de la regidoria de Gent Gran han fet trucades telefòniques a les 184 llars de les Franqueses on hi viuen soles persones majors de 74 anys. Les trucades tenen com a objectiu pal·liar la solitud i detectar alguna necessitat per derivar-lo a la xarxa de voluntaris, així com a altres serveis sanitaris o municipals. 

Des que va començar el confinament, des de Gent Gran també s'ha trucat a tots els assistents dels diferents tallers (memòria, informàtica, ioga i música). En total s'ha trucat a 224 persones amb l'objectiu de crear, conjuntament amb els professionals, una xarxa per tal de seguir l’aprenentatge, així com per estar comunicats i compartir l’experiència d’aquests dies de confinament. 

Podeu contactar amb la regidoria de Gent Gran trucant al telèfon 93 861 63 60.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Ajuda a gent gran durant el confinament
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)