Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament gestiona una xarxa de voluntaris per ajudar col·lectius vulnerables

23/03/2020

Els serveis se centraran a comprar medicaments i aliments per a persones que ho necessitin, especialment gent gran

L'Ajuntament de les Franqueses ha gestionat una xarxa de voluntaris per ajudar col·lectius vulnerables, especial gent gran. En aquests moments hi ha actiu un grup de voluntaris a cadascun dels pobles que formen el municipi, i cada grup té un responsable que s'encarrega de coordinar les tasques. Els serveis que ofereixen aquests grups són la compra de medicaments i aliments. Uns serveis que es portaran a terme sense entrar a casa de qui els demani i sempre prenent les mesures sanitàries necessàries per evitar la propagació del coronavirus Covid-19. 

Aquesta ajuda està dirigida a col·lectius vulnerables, especialment gent gran que no pot sortir de casa i no disposa de xarxa familiar. Des de l'Ajuntament s'informa a les persones que formen part d'aquest col·lectiu per informar-les sobre el procediment a seguir.

Per demanar aquests serveis, l'interessat/da ha de trucar a l'Ajuntament de les Franqueses, al telèfon 938 467 676, de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores. 

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran, Polítiques Socials
Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)