Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local sanciona 15 persones per incomplir les normes de confinament

19/03/2020

Les sancions estan fixades per la Llei de Seguretat Ciutadana i poden anar de 601 a 30.000 euros.

La Policia Local de les Franqueses interposa 15 denúncies per romandre en zones no permeses com parcs i jardins i per passejar per la via pública sense causa justificada, com anar a treballar, al metge o a comprar productes de primera necessitat. Les sancions estan fixades per la Llei Orgànica 4/2015, de protecció de la seguretat ciutadana, i oscil·len entre els 601 i els 30.000 euros, al considerar-se infraccions greus.

El cos policial ha intensificat els seus esforços per aturar el comportament d’aquelles persones o grups que, malgrat tota la informació que tenen al seu abast, incompleixen de forma incívica i irresponsable les normes de confinament al municipi.

Malgrat la situació d’excepcionalitat decretada per l’estat d’alarma on l’activitat comercial ha quedat restringida, la Policia Local no ha hagut de tancar cap establiment comercial gràcies a la col·laboració total del comerç a les Franqueses. No obstant, sí que ha hagut d’informar a diversos establiments de venda de productes de primera necessitat i altres com han de procedir en l'exercici de la venda diària retirant els productes que no es poden vendre. També ha realitzat una tasca informativa als comerços que poden fer comandes a domicili, però no restauració a l’establiment en el cas, per exemple, dels forns de pa amb cafeteria.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Nou cotxe de la Policia Local
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)