Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tretze nacionalitats presents a la BTT de Corró d’Amunt

10/03/2020

Hugo Drechu i Thomas Griot van ser els primers classificats en la categoria d’elit de la Copa Catalana Internacional de la BTT a Corró d’Amunt.

Més de 600 bikers de 13 nacionalitats han participat a la BTT d’aquest diumenge, en una cursa que puntua per la categoria C2 del rànquing de la Unió Ciclista Internacional (UCI).

La competició, la segona cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point, s’ha disputat en un traçat immillorable, amb trams tècnicament exigents i traçats revirats i intensos. Aquest 2020 és un any especial perquè arribar als Jocs Olímpics de Tòquio és el gran objectiu i per això, els corredors budquen aconseguir el màxim nombre de punts UCI.

La qualitat dels participants ha propiciat moments èpics, com per exemple el frec a frec entre els dos corredors de l’equip granollerí Massi, on l’esprint final de Drechu va permetre superar a Griot. El tercer en formar part del podi va ser Simon Andreassen.

Després de les curses de les categories inferiors, es va donar el tret de sortida a la categoria femenina, on la gran triunfadora ha estat la ucraïnesa Yana Belomoina, qui es va distanciar de les seves rivals i va aconseguir un triomf sòlid sense donar opcions a Githa Michiels i Janika Löiv que van tancar el podi.

Pel que fa a sub-23, Mathis Azzaro es va alçar amb la victòria, seguit molt de prop per Basile Allard o Víctor Vidal.