Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La biblioteca de l'Espai Can Prat obre el 28 de març amb l'agenda plena d'activitats

28/02/2020

El Servei de Biblioteca Municipal amplia l'horari obrint de dilluns a dijous, matí i tarda, i divendres tarda i dissabte al matí

La nova Biblioteca Municipal de l'Espai Can Prat obre les portes dissabte 28 de març, aquell dia es realitzarà una jornada de presentació amb tallers, música i parlaments. Tanmateix, durant la setmana següent continuaran les activitats:

  • Dimarts 31 de març hi haurà la visita d'un autor literari dins el programa d'Espais de Lectura.
  • Dijous 2 d'abril hi ha programada una Hora del Conte.
  • Dissabte 4 d'abril arriba "El dau de les històries", un taller familiar.

La nova biblioteca té 1.267 m2 i està situada al primer pis de l'Espai Can Prat a Corró d'Avall. Amb accés des del carrer Verge de Montserrat, consta d’una zona d’acollida i d’un espai polivalent de 120m2. Inclou una sala polivalent (amb 80 cadires, tarima i pantalla), una àrea infantil (amb punts de lectura amb connexió, punts per a petits lectors i zones de lectura informal), una àrea general (amb 54 punts de lectura, 27 amb connexió), un vestíbul; una àrea de música i cinema, una de diaris i revistes; un espai d'estudi (amb 24 punts), un de suport (amb 15 seients mòbils); una terrassa per realitzar activitats a l'aire lliure (amb taules i cadires, banc i butaques); un espai multimèdia; una zona de direcció; un espai de treball intern; un dipòsit documental (amb capacitat per 6.000 documents) i, un magatzem. 

L'equipament obre amb 13.000 volums a les prestatgeries, tot i que té una capacitat per a 23.000 llibres. Periòdicament s'ampliaran els títols amb el fons de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de les Franqueses. També compta amb 38 capçaleres de revistes i 5 de periòdics o diaris.

Com a característiques específiques, la nova biblioteca és un espai accessible amb taulells baixos i bucles inductius; un aparell d'autoescolta i autovisió i, racons temàtics i de novetats. També compta amb sistema RFID d'autoprèstec i seguretat.

La Biblioteca Municipal de l'Espai Can Prat s'especialitza en infància i família des de la perspectiva de la criança i de l'educació. Tan els horaris com la programació s'han creat i planificat per a què les dues biblioteques del municipi es complementin i donin el servei més ampli possible als usuaris. Paral·lelament a l'inici de l'activitat de la Biblioteca de Can Prat es tancarà el servei de la sala de lectura de Can Ganduxer que fins ara cobria Corró d'Avall.

Horaris del Servei de Biblioteca Municipal
  Matins ( de 10 a 13.30 h)   Tardes (de 15.30 a 20.30 h)
Dilluns  Biblioteca de Can Prat Biblioteques de Bellavista i Can Prat
Dimarts Biblioteca de Bellavista Biblioteques de Bellavista i Can Prat
Dimecres Biblioteca de Bellavista Biblioteques de Bellavista i Can Prat
Dijous Biblioteca de Can Prat    Biblioteques de Bellavista i Can Prat
Divendres   Biblioteques de Bellavista i Can Prat
Dissabte  Biblioteques de Can Prat i de Bellavista (amb horari de 10.30 a 13.30 h )     

 

 

                        

                                 

                                

       

                         

                                                                

        

 

Arxivat a: Cultura
Biblioteca Can Prat 1
Biblioteca Can Prat 2
Biblioteca Can Prat 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/05/2021 a les 14:18h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)