Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Agustí Pericas i Cecilia Jiménez, millors esportistes amateurs

28/02/2020

La 24a Nit de l’Esport aplega un total de 90 nominats i prop de quatre-cents cinquanta assistents

Agustí Pericas, del Club Natació Terrassa, i Cecilia Jiménez, del Club Natació Les Franqueses, han estat els Millors Esportistes amateurs, segons el que s’ha conegut durant la 24a edició de la Nit de l’Esport, celebrada aquest vespre a l’Hotel Ciutat de Granollers. La gala d’enguany ha comptat amb un total de 90 nominats i nominades i amb gairebé quatre-cents cinquanta assistents, en un acte organitzat pel Patronat Municipal d’Esports amb el suport de clubs esportius.

Pol Guillén (Club Atletisme Canovelles) i Vinyet Domènech (CN Les Franqueses), en categoria promoció, i Gerard Domingo (Club Balonmano Granollers) i Claudia Julià (CN Granollers), en formació, també han estat guardonats com a Millors Esportistes. Pel que fa al premi al Millor Entrenador, se l’ha endut Carla Pey (Club Patinatge Artístic LF).

Enguany, l’equip Infantil A del CF Les Franqueses i l’Aleví del CN Les Franqueses, han estat guardonats amb el premi al Millor Equip masculí i femení, respectivament, de la temporada.

La gala ha servit per homenatjar els millors esportistes de les Franqueses, però també per fer un reconeixement públic als clubs, entitats, equips i  persones que han tingut una tasca rellevant durant el 2019. 

Premis per les gestes esportives i mencions especials

En el decurs de la gala, s’ha reconegut la tasca i la dedicació de:

  • Rafael García del Club Futbol Bellavista Milán
  • José Gallardo del Club Petanca Bellavista

El Club Tir amb Arc Les Franqueses i l’Alberto Barquero han rebut un reconeixement pel projecte “Fletxes per l’esperança” i la dedicació i foment del tir amb arc a les Franqueses del Valles.

El Club Bàsquet les Franqueses ha estat reconegut pel projecte d’integració en l’esport de persones amb discapacitat, contribuint així a millorar les seves aptituds socials, interaccions personals, amistat, autoestima, autonomia i desenvolupament motriu, entre d’altres a través de la pràctica del bàsquet.

En aquest sentit, també ha rebut el reconeixement l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses pel projecte d’integració en l’esport de persones amb discapacitat, a través de la pràctica de l’handbol.

També s'ha felicitat al CF Les Franqueses pel seu 75è aniversari, a l'AEH Les Franqueses pels 60 anys d'handbol al municipi i a l'A.E. Ramassà pel seu projecte solidari.  

Podeu trobar totes les fotografies de la Nit de l'Esport 2020 aquí.

Arxivat a: Esports
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Nit de l'Esport 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)