Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses vol la teva opinió per reglamentar com es denominen els nous carrers del municipi

27/02/2020

Es posa a exposició pública el Reglament de Funcionament de la Comissió de Nomenclàtor

L'any 2019 el ple va aprovar la creació de la Comissió de Nomenclàtor amb l'objectiu de comptar amb un òrgan col·legiat que gestionarà la denominació dels nous carrers de les Franqueses. Aquest òrgan necessita basar les seves deliberacions i les seves decisions en un reglament marc que estableixi la normativa sobre la denominació dels carrers i dels espais públics del municipi i que sistematitzi el procediment de denominació. Per això, fins el 16 de març, es realitza una consulta pública per a què els veïns i les veïnes que ho considerin puguin aportar idees per a aquest reglament. 

Les aportacions s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament en forma d'instància. Finalitzat el termini d'exposició pública la Comissió de Nomenclàtor estudiarà les propostes i en valorarà la seva incorporació total o parcial al reglament. 

En el document adjunt hi trobareu l'edicte publicat al taulell d'anuncis oficial.

Arxivat a: Ajuntament
Placa de carrer

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/04/2020 a les 11:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)