Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El nou CAP de Corró d'Avall entrarà en funcionament el 23 de març

21/02/2020

La data s'ha fixat en una reunió amb la direcció del Sector Sanitari del Vallès Oriental de CatSalut

El nou Centre d'Atenció Primària de Corró d'Avall, situat a l'Espai Can Prat, atendrà uns 12.000 pacients de Corró d'Amunt, de Corró d'Avall, de Llerona i de Marata a partir del 23 de març. A partir d'aquell dia i amb les instal·lacions a ple rendiment, serà efectiu el trasllat des de l'edifici de l'Ajuntament de tots els professionals que actualment estan donant aquest servei a més de la meitat de la població de les Franqueses. Aquest equipament, a partir de la seva obertura, serà un Centre d'Atenció Primària i no un consultori local com fins ara. Aquest canvi suposa també l'ampliació de serveis.

El nou CAP, de 876 m2, consta d’espais diferenciats per a la recepció, l’administració, les àrees de medicina general i de pediatria, una aula d’educació sanitària i formació i diversos espais per al personal i els serveis interns. L’accés al CAP està situat a l’esplanada oest, a la confluència de la plaça de Can Prat i el carrer de Tagamanent.

La data s'ha fixat durant la reunió de treball que l'alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí, i diversos tècnics de l'Ajuntament, ha mantingut amb el director executiu del Sector Sanitari del Vallès Oriental de CatSalut, Joan Parellada i tècnics de CatSalut i de l'ICS, Institut Català de la Salut. Durant la trobada també s'han marcat els terminis per finalitzar la instal·lació del nou equipament i el trasllat dels professionals.

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Entrada del CAP
Sala d'espera
Consultori
Sala d'urgències
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)