Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Institut el Til·ler participa al programa CaixaEscena

10/02/2020

Enguany preparen l'obra "Luces de Bohemia"

Els alumnes de 3r de l'ESO de l'Institut el Til·ler estan preparant la seva participació en el programa CaixaEscena. Posaran dalt l'escenari l'obra "Luces de Bohemia" de Ramón María Valle-Inclán. Aquest projecte és una iniciativa de la Fundació la Caixa que promou el teatre al centres educatius com a eina per treballar, a més a més, d'aspectes curriculars, altres aptituds com les lingüístiques, les artístiques, les digitals, les socials i les personals. Per això la feina de creació per part dels alumnes no es limita a la representació de l'obra, si no també a la confecció de l'escenografia, de la banda sonoro i, fins i tot, de la promoció i del màrqueting. 

El projecte CaixaEscena és una eina a l'abast de professors i educadors per a fer del teatre una eina de desenvolupament cultural, social i educatiu del joves. Per tal d'aconseguir-ho es faciliten materials, tallers  i continguts per a que els instituts participants puguin assolir els objectius amb les màximes garanties.

Arxivat a: Educació
Institut el Til·ler
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 14:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)