Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Escola Municipal de Música, exemple per a altres municipis

10/02/2020

L'equipament rep la visitat de la regidora d'Educació i dels tècnics de l'Ajuntament de Cunit

El model pedagògic i el sistema de gestió que l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany està implementant amb èxit des de ja fa dos cursos és ara exemple per a altres municipis catalans. De fet, l'EMM ha rebut la visita de la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Cunit, Yolanda Sánchez, i del tècnic especialista per conèixer el projecte de cara als canvis que es volen aplicar a nivell d'educació musical municipal a Cunit.

Durant la visita el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, i el coordinador pedagògic de l'EMM, Arnau Gómez, han explicat tant els canvis i reformes fetes a l'edifici i les inversions en l'adquisició de nou material, com l'aposta pel nou model pedagògic del centre, destacant, sobretot, el retorn cultural i social que està suposant per a les Franqueses. Un model que té com a premissa principal ser un centre educatiu i promotor de la música dins i fora de l'escola.

Arxivat a: Educació
Visita de la regidora d'Educació de Cunit
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)