Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Actuacions en l'arbrat de la pineda de Mossèn Pere Baixeras

24/01/2020

Els efectes del temporal Glòria han obligat a talar alguns pins

Les conseqüències del temporal Glòria han afectat greument algunes de les pinedes del municipi, sobretot les situades a la zona urbana. És el cas de la pineda de Mn. Pere Baixeras, situada darrere l'església de Sant Eulàlia a Corró d'Avall. Els forts vents i l'acumulació de pluja han produït la caiguda de grans branques dels exemplars i la desestabilització del terreny, descalçant la base del pins, que durant uns dies s'han aguantat recolzats en altres pins. Davant l'evident situació de perill, confirmada pels bombers i per la policia local, i després de revisar tots els arbres, s'està procedint a retira-ne els més malmesos, un total de 9. Periòdicament es revisaran la resta de pins per comprovar-ne l'estabilitat i supervivència.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Pineda de Mn. Pere Baixeras 1
Pineda de Mn. Pere Baixeras 2
Pineda de Mn. Pere Baixeras 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)