Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Fira de Nadal recapta 3.836,43 euros per la Marató de TV3

16/12/2019

El jurat atorga a l'Associació Growing el premi al millor estand i, un any més, també s'atorga el premi al millor dibuix que serà la imatge de la fira 2020

Mil euros més que l’any passat i rècord absolut de recaptació han posat la cirereta a l’edició de la Fira de Nadal més solidària. L’edició d’enguany, ha tancat amb una recaptació de 3.836,43 euros, que anirà destinada a la recerca en l’àmbit de les malalties minoritàries, la causa a la que s’ha destinat aquest 2019 la gran festa solidària de la Marató de TV3, que amb més de 3.800 activitats populars solidàries arreu de Catalunya i amb 9.404.256 euros de fons aconseguits.

La 24a Fira Mercat de Nadal i 15a Fira d’Entitats ha donat el seu tret de sortida amb l’Espai dels Bons Desitjos, un clàssic en què els més petits poden penjar els seus millors desitjos a l’olivera del passeig amb la finalitat de crear un vincle especial amb els infants i amb la prioritat d’escoltar les seves necessitats. Podeu veure les fotografies fent clic aquí.

Els principals objectius d’aquest acte són promocionar el comerç i l’associacionisme local, així com  transmetre aquells valors indispensables per construir entre tots un món millor. Per aquest motiu, s’ha volgut premiar a l’entitat que en el seu estand transmeti qualitats com la solidaritat, la cooperació... El premi ha estat per l’Associació Growing, pel valor social del seu estand que transmet esforç, constància i superació, i és que l’associació és un referent com a entitat educativa pel seu programa destinat a infants amb altes capacitats.

Seguint aquesta línia, l’estand de l’Ajuntament ha estat dedicat a conscienciar sobre la importància de vetllar pel clima, i alhora donar a conèixer les accions que s’estan desplegant al municipi. I és que aturar el canvi climàtic és una lluita compartida entre administracions i ciutadania. Tots tenen responsabilitats directes a l’hora d’evitar alts índexs de contaminació atmosfèrica, lluminosa o reduir el soroll.

Durant la tarda del diumenge, l’Escola Municipal de Música ha donat un Concert de Nadal amb el següent repertori:

  • Música viva 1 i 3 Siyahamba
  • Música viva 1 i 2 Funga a la fia
  • Música viva 2 Zimbolé
  • Música viva 4/5 Souallé i Akai Hana
  • Música viva 3 i 4/5 Santa at the symphony 

BLUESFATHERS

  1. Valerie - Amy Winehouse
  2. Crazy - Gnarls Barkley
  3. Ain’t No Sunshine - Bill Withers
  4. Hit the Road Jack - Ray Charles
  5. Walking on Sunshine - Katrina and the waves

La imatge de la Fira 2020 serà el dibuix guanyador del concurs que s’ha realitzat enguany. Clara Requena Bertrans és la guanyadora del concurs de dibuix i s’ha endut el primer premi de la categoria de 6 a 12 anys. Els altres guanyadors del concurs de dibuix són Jan Solanas Palomo amb el segon premi de la mateixa categoria i Núria Corbera Ramon i Sara Antolino Díaz, amb el primer i segon premi en la categoria de 0 a 5 anys.

Podeu trobar totes les fotografies de la 24a Fira Mercat de Nadal i 15a Fira d’Entitats al flickr de l’Ajuntament.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Estand de Nadal de l'Ajuntament
Estand de Nadal de l'Ajuntament
Guanyador al millor estand
Dibuix guanyadors del concurs
Guanyador al millor estand
Concert de Nadal de l'EMM
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)