Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Crida per la renovació de Guillots i Suats

10/12/2019

L’entitat que dinamitza la festa major de Bellavista busca incorporar nous membres que aportin noves idees

L’entitat Guillots i Suats treballa des de 2011 dinamitzant activitats lúdiques i festives a Bellavista, de fet, aquesta associació és, des de fa gairebé una dècada un dels motors de la festa major. Com tota entitat sense ànim de lucre funciona gràcies als socis i a una junta que coordina les activitats i el funcionament intern. Ara, la junta de Guillots i Suats busca relleu per ocupar els càrrecs que quedaran vacants en breu. L’objectiu és que les noves incorporacions aportin energia renovada a l’entitat i estabilitat per tal de no perdre algunes de les activitats estrella de la festa major com l’estirada de tractor.

Amb la idea d’engrescar a nous membres, Guillots i Suats, convoca una trobada pel proper 21 de desembre, de 10 a 13 h, a la sala polivalent del Centre Cultural de Bellavista. És una trobada oberta a tothom i que promet un bon esmorzar.

Guillots i Suats van començar a treballar per la festa major al 2011. Primer, com a dues colles separades competint per guanyar la festa. Anys més tard, treballant en conjunt i sense competició per crear i organitzar activitats conjuntes. Ara l’entitat vol continuar sent motor a Bellavista i fer-ho amb aires renovats.

Arxivat a: Cultura
Guillots i Suats
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)