Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Recollida de llibres de segona mà

09/12/2019

Enguany la Fira de Nadal estrena l’Espai d’Economia Social i Solidària

Durant aquesta setmana a l’edifici de l’Ajuntament i durant la Fira de Nadal, a l’envelat de l’Espai d’Economia Social i Solidària, hi haurà un espai de recollida de llibres de segona mà. Els llibres que es recullin es vendran en una parada i els diners recaptats es destinaran  a la Marató de TV3. Al SAC (Servei d’Atenció a la Ciutadania) de l’Ajuntament  s’hi recolliran fins el dijous, 12 de desembre, i a l’envelat, des de divendres 13 i durant tot el cap de setmana.

Aquesta serà la primera vegada que la Fira de Nadal dedicarà un espai per a què diversos col·lectius i entitats del món de la cooperativisme, la solidaritat, la producció i el consum ecològic i de Km 0. Un espai per promoure la cooperació, la responsabilitat i la participació. Serà l’Espai d’Economia Social i Solidària que durant tota la fira realitzarà activitats puntuals i que estarà obert amb informació sobre entitats, productes i serveis realitzats per entitats sense ànim de lucre del món de l’alimentació, el consum, l’habitatge, els subministraments, el periodisme, les finances o la tecnologia. També hi haurà un espai permanent de joc col·lectiu i de lectura infantil i un dedicat a l’economia circular amb el punt d’intercanvi i venda de llibres de segona mà, el re-regals per donar una segona vida als objectes o el mercat de segona mà.

Com a activitats puntuals hi podreu trobar la següent programació:

Dissabte 14

  • 11 a 13 h Taller “Fes-te el teu desodorant, pasta de dents i sabó”.
  • 17 a 18.30 h Fem un cafè amb opcions: alternatives de consum per a la transformació social.
  • 17 a 19 h Taller infantil “Reutilitza, recrea, regala”.

Diumenge 15

  • 11 a 13 h Taller de costura “Porta roba i endu-te’n una bossa”.
  • 17 a 18.30 h Fem un cafè amb Alternativa3: ecologia i comerç just.
Arxivat a: Dinamització Econòmica
Recollida de llibres a l'Espai d'Economia Social i Solidària
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)